HIGH SCHOOL

>> Back to Facilities

...

In 2013,  a new High School math wing was built to accommodate additional growth to the High School.

The construction was challenged by extreme changes in elevation and the need to connect to existing spaces both at a higher ground level at the science centre and a lower natural ground level at the lecture hall. The design called for dramatic changes to the architectural style to accommodate these extreme differences. A different roof structure and layout was identified as the optimum solution to accommodate these changes. The high school math wing accommodates an additional 7 classroom spaces and new boys and girls student bathrooms. The surrounding landscaping was built up in the form  of natural stone terraces similar to the stone already used on campus in other areas. Meandering pathways and ramps connect the garden to more High School courtyards and spaces as well as to the recently constructed cafeteria and dining commons area.  Natural indigenous trees were retained with additional trees and flora planted to soften the expansive hard landscaping. This courtyard was recently dedicated to a previous HS principal and is now affectionately known as the Jon Walker courtyard.

 

Together we dare to imagine, inspire to succeed and courageously make a difference.


Together we dare to imagine, inspire to succeed and courageously make a difference.


Together we dare to imagine, inspire to succeed and courageously make a difference.

Together we dare to imagine, inspire to succeed and courageously make a difference.


Together we dare to imagine, inspire to succeed and courageously make a difference.


Together we dare to imagine, inspire to succeed and courageously make a difference.


powered by finalsite